Følg med på Facebook

Volvo værksted med imødekommende service

Service af gamle og nye Volvo’er

Leder du efter en automekaniker, der kan stå for at servicere og reparere en ældre eller ny Volvo? Så kan du tage din bil med forbi os. Hos Odense Auto driver vi nemlig et Volvo værksted, hvor vi servicerer og reparerer både nye og gamle Volvo-biler af alle forskellige modeller. Vi kan derfor også hjælpe dig med netop din Volvo.

Med adresse lidt uden for Odense C har vi mange kunder, der kommer kørende hertil fra hele Fyn. Bor du et sted her i området med en Volvo, der godt kunne bruge en kærlig og kompetent hånd, så tager vi derfor gerne imod dig og din bil.

Volvo værksted med professionelt udstyr

De fleste bilfabrikanter udvikler deres eget diagnosticeringsudstyr, der gør det muligt at få en komplet og detaljeret rapportering om bilens tilstand og eventuelle behov for service. Hos Volvo hedder dette værktøj Volvo Vida Dice, og for altid at kunne yde den bedste service på vores Volvo værksted har vi naturligvis dette udstyr til vores rådighed.

Vi kan altså yde en service på din Volvo med samme professionelle udstyr, som de har på de autoriserede fabriksværksteder. Du kan altså altid regne med kvaliteten og pålideligheden af den service, vi kan tilbyde Volvo-biler.

Uanset om du har en Volvo-hybridbil, -elbil eller klassisk benzin/diesel-bil, så kan vi tilpasse vores service til netop din bil. Vi har nemlig erfaring med alle biltyper, og vi kan derfor sørge for, at din Volvo serviceres effektivt, så den holder sig godt kørende de næste mange år.

Vil du have et tilbud? Kontakt os i dag!

Kunne du tænke dit et tilbud på bilservice forud for et besøg på vores Volvo værksted? Så kan du altid ringe eller skrive til os og fortælle os om, hvad vi skal hjælpe dig med. Herudfra udformer vi dig gerne et tilbud, mens du også kan bestille en tid til at få din bil forbi vores værksted.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning