Følg med på Facebook

Vi servicerer din Bentley på vores værksted

Få en komplet service på vores Bentley værksted

Skal du have tjekket motoren, airconditionanlægget, bremserne eller noget helt fjerde på din Bentley? Så kan du tage den med forbi Odense Auto, hvor vi driver et specialiseret Bentley værksted. Her får du nemlig en komplet service på Bentley-biler, uanset om det er en helt ny eller ældre model.

Vores værksted ligger en smule uden for Odense C, og vi har derfor kunder, der kommer her forbi med deres Bentley fra hele Fyn. Er du også på udkig efter en erfaren mekaniker, der ved præcist, hvordan en Bentley bør behandles, så er du kommet til det helt rette sted.

Eksklusiv bilservice til eksklusive biler

Der er nogle biler, der både kræver og fortjener en lidt mere særlig pleje og bilservice. Og Bentley-biler er afgjort nogle af dem, hvor dette gør sig gældende. Men hvis du har valgt at investere i en Bentley, så ved du udmærket også godt det selv – og det er nok netop derfor, du er på udkig efter et Bentley værksted, der forstår vigtigheden af en specialiseret service.

Det kan vi ved Odense Auto tilbyde dig. Vi har nemlig det moderne diagnosticeringsværktøj, ODIS Diagnosis System, der er særligt udviklet til diagnosticering og servicetjek af Bentley-biler. Det gør os i stand til at yde en lokal service og reparation præcist der på din bil, hvor der er behov for det. Det er en eksklusiv bilservice af din eksklusive bil.

Vil du have et tilbud?

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser, eller hvis du vil have et tilbud på et serviceeftersyn af din Bentley, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er også altid klar til at tage godt imod dig på vores Bentley værksted, hvis vi skal servicere din bil for dig.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning