Følg med på Facebook

Bilreparation med speciale i eksklusive biler

Vi har investeret i moderne testudstyr

Trænger din bil til at blive repareret, og leder du derfor efter et værksted, der har ekspertisen og udstyret til at reparere en bil af et bestemt mærke? Så kan vi ved Odense Auto hjælpe dig. Vi har investeret omfattende i kvalitetsudstyr til testning og diagnosticering af biler, herunder mange eksklusive bilmærker, så vi kan tilbyde specialiseret bilreparation på mange forskellige biler.

Vores bilværksted har en ideel placering lidt uden for Odense C, i forhold til nem adgang for vores mange kunder. Vi har derfor bilejere, der kommer kørende langvejs fra, og vi hjælper en hel del, der bor rundt omkring på Fyn.

VI TILBYDER SPECIALISERET REPARATION TIL ET VÆLD AF BILMÆRKER

Da vi har erhvervet os specialudstyr til en række specifikke bilmærker, kan vi hjælpe dig med bilreparation, der lever op til fabrikantens forskrifter. Vi tilbyder derfor bilreparation af en række bilmærker, som lever op til autoriserede værksteders arbejde. Dette gælder blandt andet biler fra:

Vi ønsker at kunne tilbyde den bedste bilreparation til alle vores kunder. Derfor følger vi hele tiden med den seneste teknologi og efteruddanner os løbende, når vi finder det relevant. Det betyder, at vi allerede nu er uddannede inden for system-, diesel- og hybridteknikker, hvorfor vi kan stå for specialiserede reparationer på nærmest alle biler.​

Kontakt os og få et tilbud på bilreparation

Hvis din bil skal på værksted for at repareres, så er du velkommen til at kontakte os på forhånd og få en pris på din opgave. Vi ved, hvor frustrerende det er at undvære sin bil, og vi ser derfor frem til at hjælpe dig med din bilreparation, så du igen kan komme godt tilbage bag rettet.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning