Følg med på Facebook

Service på bil: nyere biler som el- & hybridbiler  

Er det blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn på din bil, og leder du efter et autoværksted i nærheden af Odense C, der kan udføre serviceeftersynet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Odense Auto tilbyder vi service på bil af alle mærker, men vi er særligt specialiserede inden for de nyere modeller og de mere eksklusive bilmærker samt elbiler og hybridbiler. 

Her kan blandt andet nævnes følgende bilmærker:

 • Mercedes-Benz
 • BMW
 • Audi
 • Porsche
 • Rolls Royce
 • Land Rover
 • Jaguar
 • ​Volvo
 • VW
 • ​Skoda
 • ​Seat
 • ​Smart
 • Mini
 • Tesla

Bevar bilens garanti med vores bilservice

Når du vælger at få udført service på bil hos os, så kan du være tryg ved, at din bil bevarer fabriksgarantien. Det skyldes, at vi udfører bilservice efter OE-standarder og EU-regler. Vi bruger originale serviceskemaer, og vi er autoriseret til at stemple din bils servicebog.

OE står for ”Original Equipment” og er bilfabrikanternes standarder for bilen. Hvis de bliver overholdt, så bevarer bilen sin fabriksgaranti, og det gælder også, selvom du vælger et uafhængigt værksted som vores.

Hos Odense Auto har vi adgang til bilproducenternes biltekniske data, og vi følger deres forskrifter og krav i forbindelse med service på bil, hvor vi anvender det nyeste udstyr fra Bosch til test og kontrol.

Kontakt os og bestil en tid til service på bil

Kunne du tænke dig at bestille en tid på vores værksted til service på bil, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os eller kigge forbi. Skal din bil i samme omgang have foretaget en bilreparation, klarer vi også den.

Når vi har undersøgt bilen, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på service såvel som reparation. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, men samtidig kan du være helt sikker på, at vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet.

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning