Følg med på Facebook

Mercedes-Benz værksted til service og reparation

Dit lokale Mercedes-Benz værksted

I Odense Auto har vi specialiseret os i at servicere og reparere eksklusive biler og bilmærker, herunder Mercedes-Benz biler. Hvis du har en Mercedes, der enten skal repareres eller have et serviceeftersyn, kan du tage den med herind til os, og så sørger vi for at løse opgaven med specialiseret viden, moderne udstyr og stor ekspertise.

Vores Mercedes-Benz værksted er beliggende lige uden for Odense C, hvor vi tager imod bilejere fra hele Fyn. Her har vi en stor forkærlighed for tyske kvalitetsbiler, og vi tilbyder derfor at yde en service, der lever op til alle kvalitetsstandarder, fabrikanten forskriver.

Hurtig diagnosticering og fejlfinding med XENTRY Portal

Som mange andre store bilfabrikanter har Mercedes-Benz udviklet deres eget diagnosticerings- og serviceudstyr, som er afgørende for hurtig og effektiv fejlfinding samt kompetent problemløsning. Dette udstyr hedder XENTRY Portal, og ved Odense Auto har vi valgt at investere i programmet, så vi kan hjælpe Mercedes-Benz-ejere med professionel service, der lever op til arbejdet på autoriserede værksteder.

Her finder du altså et Mercedes-Benz værksted, hvor du kan forvente service, som lever op til de højeste branchestandarder. Det er din garanti for, at reparationer og service udføres kompetent, så du kan opretholde fabriksgarantien på din bil. Det gælder alle modeller og årgange, og vi tilpasser vores service til netop din bil.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser som Mercedes-Benz værksted, eller hvis du vil have et tilbud på service af din bil, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også altid komme forbi med din bil her på værkstedet, hvis den skal have et hurtigt eftersyn, så du fortsat kan være optimalt kørende.​

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning