Følg med på Facebook

Porsche værksted
​– kompetent service af eksklusive biler

Vi servicerer nye og gamle luksusbiler

Som Porsche ejer sætter du naturligvis pris på gode biler. Derfor ved du også, hvor vigtig god og professionel service af din bil er for køreglæden. Hos Odense Auto står vi derfor klar til at hjælpe dig. Som Porsche værksted har vi specialiseret os i kompetent service af eksklusive biler, og vi kan derfor tilbyde reparation af både nye og gamle Porsche biler i forskellige modeller.

Fra vores autoværksted, der ligger en smule uden for Odense C, kan vi hjælpe med service på luksusbiler – herunder Porscher. Vi har kunder, der kommer kørende fra hele Fyn, som ønsker at give deres bil den bedste behandling ved et specialiseret værksted. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Tag din luksusbil forbi vores Porsche værksted

Hos Odense Auto elsker vi luksusbiler, og vi har derfor selvfølgelig også en passion for at arbejde med Porsche biler. Vi vil altid være de bedste til vores arbejde, og vi ved, at dette indebærer godt og moderne værktøj. Derfor har vi også anskaffet os testudstyret, Porsche Virtual, der er fabrikantens egenudviklede værktøj til diagnosticering. Med dette kan vi garantere en komplet fejlfinding, som vi efterfølgende kan udbedre her på vores Porsche værksted.

Der er derfor alt mulig god grund til at tage din Porsche forbi vores værksted. Vi foretager både store og små reparationer, lovpligtige og garantiopretholdende serviceeftersyn og meget andet. Du kan bare tage bilen med forbi os, og så sørger vi for, at den får den kærlige hånd, den har brug for.

Kontakt os og book en tid

Hvis du vil have din eksklusive bil forbi et Porsche værksted, så er du velkommen til at kontakte os og booke en tid. Vores dygtige mekanikere står altid klar til at tage godt imod dig og din Porsche.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning