Følg med på Facebook

Værksted til Volkswagen-biler

Overlad din klassiske tyske bil i vores erfarne hænder

Hvis du har en klassisk tysk bil stående derhjemme i form af en Volkswagen, så kan vi ved Odense Auto hjælpe dig med at vedligeholde og servicere den bedst muligt. Vi har nemlig en stor erfaring og ekspertise inden for service af tyske bilmærker, og vi kan derfor tage hånd om enhver VW-bil her på vores Volkswagen værksted.

Med adresse kun lidt uden for Odense C har vi mange bilejere her fra byen, der kommer forbi vores værksted. Vi tager dog med glæde imod VW-ejere fra hele Fyn, og vi er derfor også klar til at yde den bilservice, din Volkswagen har brug for.

Service på Volkswagen værksted med moderne udstyr

Hos Odense Auto elsker vi at arbejde med biler, nørde med teknologi og at bruge dette til at give vores kunder den bedste service. Vi har derfor også valgt at investere i en masse teknologisk udstyr, der både gør vores arbejde sjovere, men som også gør vores bilservice mere koncentreret til hvert enkelt bilmærke.

I forhold til service af Volkswagen-biler kan vi derfor gøre brug af diagnosticeringsudstyret, ODIS. Dette værktøj måler utroligt nøje på en række parametre på VW-biler, og det er derfor en forsikring af, at du får den bedst mulige service her på vores Volkswagen værksted.

Uanset om du har en helt ny elektrisk Volkswagen ID.7, en ældre VW Golf eller en helt tredje model, så kan vi servicere din bil for dig. Vi tager os af nye såvel som gamle modeller, og kan yde service på både el-, hybrid-, benzin- og dieselbiler.

Ring til os og bestil en tid til en tur på vores værksted

Du kan altid ringe til os, hvis du vil høre mere om vores testudstyr, priser eller serviceprocedurer. Du kan også kontakte os og bestille en tid til en tur med bilen på et professionelt Volkswagen værksted, hvor der bliver taget kyndigt hånd om din bil.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning