Følg med på Facebook

Kompetent service på BMW værksted

Til dig der har investeret i tysk kvalitet

Hvis du har besluttet dig for at investere i tysk kvalitet med en BMW bil, ved du også, at denne form for bil fortjener det bedste. Dét tilbyder vi netop her hos Odense Auto, hvor vi driver et BMW værksted med fokus på specialiseret service.

Hvis du til dagligt kører rundt i en BMW et sted på Fyn, og din bil kunne trænge til et serviceeftersyn eller lignende, så kan du komme forbi vores værksted, der ligger lidt uden for Odense C. Her tager vi imod alle BMW’er – både nyere og ældre modeller – og vi tilpasser vores bilservice ud fra præcist din bil. Du kan derfor trygt overlade din BMW i vores hænder.

Vi tester med ISTA+ på vores BMW værksted

Hvis der er en ting, du ikke går på kompromis med som BMW ejer, så er det kvalitet. Derfor er det også vigtigt, når du får serviceret din bil, at dette bliver gjort med det autoriserede ISTA+ diagnosticeringsudstyr. Med dette værktøj kan man måle præcist på din BMW’s tilstand, opdatere bilens moduler, programmere og personliggøre bilen og meget, meget andet. Hos Odense Auto har vi som BMW værksted selvfølgelig investeret i ISTA+ for at kunne give dig den bedste service.

Vores BMW værksted består af 3 kompetente og veluddannede mekanikere, der alle har en stor passion for tyske premium-biler – hvorunder BMW biler naturligvis hører til. Du kan derfor roligt stole på, at vi ved, hvad vi foretager os, når du kommer forbi med din BMW her hos os.

Overlad trygt din BMW hos os

Er det ved at være tid til at få din BMW til serviceeftersyn, eller har du brug for en reparation, så kom endelige forbi vores BMW værksted med den. Vi servicerer alle BMW modeller, og vi er klar til at hjælpe dig med din bilservice.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning