Følg med på Facebook

Tag din bil med på Jaguar værksted

Har din Jaguar brug for en kærlig hånd?

Hvis du skal have din Jaguar med på værksted, så er det vigtigt, at du vælger en automekaniker, der forstår sig på netop din bil. For at kunne sikre den bedst mulige service kræver det nemlig en stor viden og erfaring samt det helt rigtige værktøj – og det kan du alt sammen finde her hos Odense Auto.

Vi er nemlig et specialiseret Jaguar værksted, hvorfor vi kan tilbyde dig service og reparation af din bil efter fabrikantens forskrifter. Værkstedet ligger lidt uden for Odense C, og vi tager her imod Jaguar-ejere, der kommer kørende fra hele Fyn for at overlade deres bil i vores trygge hænder. Skal vi også hjælpe dig?

Hurtig fejlfinding og diagnosticering på Jaguar værksted

Mange moderne biler tillader en hurtig og effektiv diagnosticering og fejlfinding med digitale værktøjer. Det sætter dog krav til dit autoværksted om at investere i denne moderne teknologi, som også skal være tilpasset til netop din bil. Det kan vi hjælpe dig med.

For at kunne være dit foretrukne Jaguar værksted har vi nemlig valgt at erhverve os det moderne diagnosticeringsværktøj, Pathfinder, der tilbyder effektiv og præcis fejlfinding og rapportering af netop Jaguar-biler. Det gør os i stand til at yde en professionel service af Jaguarer, som lever op til alle bilfabrikantens egne forskrifter. Det gælder, uanset om du skal have udført et regelmæssigt serviceeftersyn, en specifik reparation eller meget andet.

Kom forbi vores Jaguar værksted og få tjekket din bil

Skal du have efterset din Jaguar for at sikre dig, at den holder sig godt kørende de næste mange år? Så kom forbi vores Jaguar værksted og overlad trygt din kære bil i vores sikre hænder. Vi hjælper dig og din bil i præcis det omfang, du ønsker.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning