Følg med på Facebook

Service på elbiler og hybridbiler

​Vi er certificeret gennem Din Bilpartner

​Søger du en automekaniker, som tilbyder service på elbiler og hybridbiler? Så har du fundet det rette elbil-værksted. Hos Odense Auto er vi højt specialiseret i elbiler og hybridbiler, og vi servicerer også gerne din bil. Vores kunder kommer blandt andet fra Odense C og omegn.

Vi lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Derfor har vi investeret i avanceret udstyr til at servicere moderne biler, der kører helt eller delvist på elektricitet. Derudover har vi en el- og hybridbil-certificering gennem Din Bilpartner.

Vi følger bilproducentens krav og forskrifter

​Vi tilbyder regelmæssige serviceeftersyn på både elbiler og hybridbiler, og vi servicerer alle bilmærker og bilmodeller. Al service på elbiler og hybridbiler udføres efter gældende OE-standarder og EU-regler.​

Vi har adgang til bilproducenternes biltekniske data, så vi kan følge den enkelte producents forskrifter og krav, og vi anvender de originale serviceskemaer. Samtidig er vi autoriseret til at stemple servicebogen, således bilen bevarer fabriksgarantien. Dermed kan du trygt sende din nuværende eller kommende elbil til vores værksted.​

Vi tilbyder endvidere al anden vedligeholdelse såsom dækskifte med videre, og vi udfører også hybrid- og elbil-reparation, hvis det bliver nødvendigt. Du har naturligvis adgang til lånebil, og den er gratis ved forsikringsskader.

Kontakt os for at høre om service på elbiler

​Hvad koster service på elbil? Det er et hyppigt spørgsmål. Vores priser for service på elbiler og hybridbiler afhænger blandt andet af, om det er et stort eller lille serviceeftersyn. Dertil kommer eventuelle ønsker om skift af vinduesviskere, sporing af dæk og tjek af bremseklodser med videre. Der kan også være behov for reservedele.​

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vide mere om for eksempel serviceinterval på elbil, eller hvis det er blevet tid til et serviceeftersyn. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på elbilservice og et overslag på eventuelle reservedele.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning