Følg med på Facebook

Seat værksted i Odense

Vi servicerer og reparerer alle Seat-biler

Har du en Seat, der er gået i stykker og derfor skal repareres? Eller trænger den bare til et regelmæssigt eftersyn på et professionelt og kompetent Seat værksted? Så kan du med fordel tage din bil med forbi Odense Auto – dit Seat værksted i Odense.

Her tager vi imod utroligt mange Seat-ejere fra i og omkring Odense C, mens vi også har kunder, der kommer kørende fra andre steder på Fyn. Vi tilbyder nemlig en specialiseret service af Seat-biler, der kan sørge for, at også din Seat holder sig godt kørende de næste mange år.

Hvorfor vælge vores Seat værksted?

Hvis du har en Seat-bil, så er der sikkert mange værksteder, der kan hjælpe dig med en kompetent bilservice. Hvis du vil være sikker på, at din Seat får den helt perfekte service og pleje, så skal du dog undersøge, hvorvidt dit autoværksted har det nødvendige udstyr. For at kunne diagnosticere og fejlfinde på Seat-biler effektivt og omfattende, skal man nemlig være udstyret med værktøjet ODIS.

Hos Odense Auto elsker vi udstyr, og vi går derfor aldrig ned på det. Det betyder selvfølgelig også, at vi har ODIS til rådighed, og at vi derfor kan hjælpe dig med en komplet og professionel service af din Seat. Som Seat-værksted er din bil således altid i trygge hænder her hos os, og du er sikret et solidt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du bør vælge vores Seat værksted, eller hvis du har et spørgsmål til en konkret opgave på din bil, så kan du naturligvis altid ringe eller skrive til os. Ellers er du altid velkommen til at komme forbi værkstedet med din bil, hvis du vil have den undersøgt af vores imødekommende mekanikere.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning