Følg med på Facebook

Klargøring til syn af alle bilmærker og modeller

Kom igennem det lovpligtige synstjek

Det er både lovpligtigt at få foretaget regelmæssige synstjek på din bil, samtidig med at mange fabrikanter også har krav til, hvor ofte bilen skal synes, hvis fabriksgarantien skal opretholdes. Det kan dog blive en dyr omgang, hvis bilen ikke går igennem sit syn – og derfor er vi ved Odense Auto klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig klargøring til syn, så du kan regne med, at din bil kommer godt igennem tjekket.

Hvis du leder efter et autoværksted et sted på Fyn, hvor du kan få din bil klargjort til syn, så kom forbi med den her hos os. Vi tilbyder klargøring til syn af alle bilmærker og modeller, og vi har blandt andet specialiseret os i eksklusive biler samt el- og hybridbiler.

Klargøring til syn med fabriksgodkendt udstyr

Når vi gør biler klar til syn, tager vi naturligvis udgangspunkt i den enkelte bilfabrikants forskrifter og kvalitetsstandarder. Vi har valgt at investere i specialudstyr, der sikrer, at vores service på biler lever op til fabrikanternes krav, så du kan opretholde fabriksgarantien og få serviceret din bil professionelt.

Hvis vi også skal gennemføre selve serviceeftersynet, så kan vi også det her på værkstedet. Vi anvender det nyeste udstyr fra Bosch til test og kontrol af din bil, og vi er samtidig autoriserede til at give dig et stempel i din bils servicebog.

Er det nødvendigt med en reparation af din bil, før den skal igennem sit synstjek? Så udfører vi alle reparationer her på værkstedet, og vores kompetente mekanikere kan tage sig af enhver udfordring, vi finder på din bil.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores proces med klargøring til syn indebærer? Så er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores værksted. Vi udformer dig også gerne en pris på din opgave, når vi ved, hvad du skal have klaret.​

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning