Følg med på Facebook

Specialbiler

Eksperter i specialbiler.

Hos Odense Auto er vi specialister i specialbiler og eksperter i tyske premiumbiler. Det er vi både på grund af uddannelse, udstyr og erfaring – og så fordi vi er vilde med lækre biler.

Begge ansatte mekanikere hos Odense Auto er specialiseret i tyske bilmærker mens indehaver Tue Svendsen er en bland de få i landet, der er både system- og dieselteknikker.

Især ældre specialbiler kræver noget særligt. Vi har interessen, indsigten og har via et vidtforgrenet netværk fra hele verden afgang til reservedele, der er udfordrende at skaffe.

Ud over både nye og gamle specialbiler kan vi hos Odense Auto håndtere moderne el-, hybrid- og dieselbiler, fordi vi konstant investerer i moderne teknologisk udstyr og videreuddannelse.

Odense Auto er specialiser i:

  • Benzin- og dieselsystemer
  • Elektronik i biler
  • Testerbrug og måleteknikker
  • Komfort og sikkerhedssystemer
  • Hybridteknik og sikkerhed
  • Aircondition og produktkendskab

Kontakt os på telefon 66 11 99 01 eller mail kontakt@odense-auto.dk.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning