Følg med på Facebook

Professionelt Audi værksted

Vi er specialiseret i tysk luksus

Er du den heldige ejer af en Audi, og leder du i den forbindelse efter et autoværksted, der er specialiseret i at servicere netop disse biler? Så kan du komme forbi Odense Auto. Vi er nemlig et professionelt Audi værksted med stor viden og specialiseret udstyr, der gør os i stand til at reparere og yde service på alle Audi biler.

Vores værksted ligger lidt uden for Odense C, og her tager vi imod Audi-ejere fra hele Fyn. Vores mekanikere er alle specialister i tyske premium-biler, og vi er derfor et oplagt valg for dig, hvis du har en Audi.

Audi værksted med ODIS-testudstyr

På vores Audi værksted ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og den service, vi kan tilbyde din bil. Vi tester derfor alle Audi biler med autoriseret ODIS-testudstyr, der er specifikt fremstillet til at teste biler fra blandt andet Audi. Testudstyret sikrer fine og grundige resultater og målinger inden for en række komponenter, og det er derfor din sikkerhed for, at din bil serviceres korrekt.

Uanset om du skal have foretaget en reparation, have bilen igennem et serviceeftersyn eller have kigget på en specifik serviceopgave, så kan vores Audi værksted klare det for dig. Vi udfører Audi service på alle fabrikantens modeller, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Kom forbi med din Audi her hos os

Hvis du har en Audi, der trænger til professionel service, så tag den med forbi Odense Auto. Vi har allerede serviceret utallige glade Audi-ejere, og vi ser frem til også at hjælpe dig.​

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning