Følg med på Facebook

Om os

​Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi er placeret centralt i Odense. Vores værksteds størrelse er udfordret af travlhed, men vi vil ikke bytte den centrale beliggenhed for at udvide. I stedet investerer vi løbende i det nyeste teknologiske testudstyr. Vores online adgang til en lang række bilfabrikanternes data og anvisninger gør, at vi kan arbejde effektivt i forhold til at lokalisere fejl og reparere dem – præcist og effektivt.

Hos Odense Auto er vi tre professionelle, grundige og garvede mekanikere med stor faglig stolthed: Indehaver Tue Svendsen, Nikolaj Højrup, samt Noah og Emil. Odense Auto blev stiftet af Tue Svendsen i 1999 i Frederiksgade. Værkstedet har siden 2004 haft sin nuværende beliggenhed og siden 2009 været en del af Bosch Car Service.

Din Bilpartner er en krævende værkstedskæde at være medlem af, og det holder os på et højt niveau, hvad angår uddannelse, udstyr og udvikling. Hos Odense Auto står vi aldrig stille.

Kontakt os på telefon 66 11 99 01.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning