Følg med på Facebook

Tesla værksted med specialiseret service

Vi har en stor viden og erfaring med elbiler

Med et øget fokus på energivenlige og bæredygtige biler – og ikke mindst et større udvalg af lækre biler – vælger flere og flere danskere at investere i en elbil. Og få elbiler er mere populære og gode at køre i, end Tesla biler. For at sikre, at din Tesla kører optimalt og vedligeholdes bedst muligt, har den dog brug for løbende service, og har kan Odense Auto hjælpe dig.

Vi er nemlig et Tesla værksted med specialiseret service af Tesla biler. Vi har en stor viden og erfaring med service af elbiler, og vi følger hele tiden med i de nyeste tendenser og udviklinger. Vores bilværksted ligger en smule uden for Odense C, og vi har en praktisk placering i forhold til at køre hertil fra hele Fyn.

Tesla Toolbox diagnosticering

For at sikre de bedste forudsætninger for at give en præcis og målrettet service, har Tesla udviklet testsoftwaren, Tesla Toolbox. Udstyret er lavet til at diagnosticere og undersøge Tesla biler professionelt – og hos Odense Auto har vi naturligvis investeret i vores egen Toolbox-udstyr. Vi ønsker nemlig aldrig at gå ned på udstyr og ønsker altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste og mest avancerede service.

Som Tesla værksted kan vi således hjælpe dig med en omfattende service af din bil, så den altid kører optimalt. Det gælder både, at alle tekniske specifikationer virker, som de skal, at du kører optimalt i forhold til dit elforbrug og meget andet. Uanset hvad du skal have lavet på din Tesla, så kan vi klare det for dig.

Besøg dit lokale Tesla værksted

Hvis din Tesla trænger til et serviceeftersyn, så kom forbi med den her på dit lokale Tesla værksted. Vi ser frem til at yde præcist den service, din Tesla skal bruge, så du fortsat kan holde dig godt kørende.​

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning