Følg med på Facebook

Kom på Skoda værksted og få en professionel service

Vi laver alt på din Skoda

Hvis du har besluttet dig for at investere i en Skoda, så forstår du dig tydeligvis på vigtigheden af en pålidelig og effektivt kørende bil. Ikke desto mindre kræver Skoda-biler – som alle andre biler – til tider en professionel bilservice. For at sikre dig den bedst mulige service bør du dog opsøge et professionelt Skoda værksted – og her kan vi ved Odense Auto hjælpe dig.

Vi har nemlig en stor viden om og erfaring med service og reparation af Skoda-biler. Vi kan derfor også hjælpe dig med din bil. Vores Skoda værksted befinder sig i udkanten af Odense C, og her kan du således nemt og hurtigt komme til, hvis du er bosat et sted på Fyn.

Service af Skoda-biler med ekspertudstyr

For at kunne imødekomme de præciser problemstillinger, der kan opstå på Skoda-biler, kan vi udføre Skoda-service med det moderne og speciallavede ODIS-diagnosticeringsudstyr. Dette udstyr er lavet til blandt andet Skoda-biler, og det er derfor afgørende for at kunne foretage en komplet fejlfinding på din Skoda.

Ved at tage bilen med forbi vores Skoda værksted er du således sikret en service, der kan måle sig med de autoriserede fabriksværksteder. Dertil giver vi altid en imødekommende bilservice, der tager udgangspunkt i netop dine behov. Vi sørger derfor for en god og åben dialog, så du ved, hvad vi laver på din bil, hvornår den står færdig, og hvor meget det kommer til at koste dig.

Vil du have en pris på service på vores Skoda værksted?

Hvis du vil have en specifik pris på service af din Skoda-bil, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os og beskrive, hvad du skal have hjælp til. Vi udformer dig gerne et tilbud, og så snart du har accepteret vores pris, er vi klar til at tage imod din bil på vores Skoda værksted.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning