Følg med på Facebook

Rolls Royce værksted – din lokale ekspert

Når du ikke går på kompromis med kvaliteten

Hvis du har valgt at investere i en Rolls Royce, så er du højst sandsynligt ikke en person, der har for vane at gå på kompromis med kvalitet. Hvis du ikke går på kompromis med kvalitet i forhold til dit valg af bil, så bør du bestemt heller ikke gøre det i forhold til dit valg af autoværksted. Og derfor kan du med fordel komme forbi Odense Auto – dit lokale Rolls Royce værksted.

Hvis du bor et sted på Fyn og leder efter et Rolls Royce værksted i nærheden, så er vi klar til at tage godt imod dig. Vores autoværksted ligger lige uden for Odense C, og her har du derfor gode tilkørselsmuligheder, uanset hvor på Fyn du kommer forbi med din bil fra.

ISTA Diagnostic til service af Rolls Royce

Hos Odense Auto er vi utroligt glade for biler. Derfor elsker vi også at nørde luksusbiler og eksklusivt udstyr. Det giver os samtidig muligheden for at servicere luksusbiler med noget af det mest moderne udstyr på markedet.

Vi har for eksempel det topmoderne ISTA Diagnostic-udstyr, der er udviklet med henblik på effektiv og præcis diagnosticering af Rolls Royce-biler. Med dette værktøj kan vi altså foretage en komplet fejlfinding af din bil med henblik på at yde en service, der passer til netop det, din bil har brug for.

Du kan således trygt komme forbi vores Rolls Royce værksted, uanset om du skal have foretaget et serviceeftersyn af din bil, eller hvis den trænger til reparation. Vi skræddersyer vores service ud fra dine behov, så du kan holde din Rolls Royce godt kørende.

Kontakt os hvis du vil bestille en tid på vores Rolls Royce værksted

Vil du bestille en tid til at komme forbi med bilen på vores Rolls Royce værksted, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi fortæller også gerne mere om vores priser og kan udforme dig et tilbud på netop din opgave, hvis du ønsker det.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning