Følg med på Facebook

DÆKCENTER TIL ALLE DINE DÆKSKIFT

SKAL DU HAVE SKIFTET DÆK PÅ BILEN?

Er det blevet tid til et dækskift på din bil, og leder du i den forbindelse efter et dækcenter nær Odense C, som både kan montere og opbevare dine dæk? Så er vi hos Odense Auto et oplagt valg. Her kan du nemt komme til fra hele Fyn.

Vores værksted fungerer også som et dækcenter, hvor vi monterer dæk og fælge på alle typer biler. Vi sælger alle dækmærker, og vi er specialister i montering af højkvalitetsdæk som Michelin, Continental og andre af branchens mest anerkendte producenter – til konkurrencedygtige priser.

Du kan altid selv søge efter størrelser og priser direkte på hjulskift.dk ved at indtaste din nummerplade. Alternativt kan du også indtaste bilmærke og model eller søge på en specifik dækstørrelse.​

VI BENYTTER OS AF HUNTER-UDSTYR TIL DÆKSKIFT OG -SERVICE

Hos Odense Auto er vi vilde med specialiseret udstyr, og derfor har vi også altid det rette udstyr, der skal til for at sikre et perfekt resultat med dit dækskift.

Vi udfører alle former for dækskift med udstyr fra Hunter, herunder Road Force Elite, der sikrer en optimal dækmontering, afbalancering og 4-hjulsudmåling for din sikkerhed og komfort. Ved at kunne måle på dækkenes afbalancering, kan vi hjælpe dig med at minimere vibrationer i dækkene – og derved rystelser i bilen – så du får den bedst mulige køreoplevelse.

Hunter Road Force Elite fungerer ideelt til mere eksklusive bilmærker og elbiler, herunder Tesla-biler. Faktisk foreskriver Tesla selv, at dækkene på deres biler bedst justeres med Road Force.

Læs mere om, hvorfor Hunter Road Force er blandt det bedste udstyr på markedet her.

Med vores 3D firehjulsudmåler, Hunter HawkEye, får vi præcise tal og vinkler, uden at vi behøver at løfte bilen, og den er godkendt til at justere undervognen på blandt andet:

  • Audi
  • Mercedes
  • Porsche
  • Lamborghini

Ved at overlade din bils dækskifte og -service til os er du sikret, at den behandles med nogle af de mest moderne værktøjer, man overhovedet kan få fat i.

OPBEVAR DINE DÆK PÅ VORES DÆKCENTER

På vores dækcenter har du mulighed for at få opbevaret det sæt dæk, som du ikke bruger, hvis du skifter mellem sommerdæk og vinterdæk, som vi anbefaler. I så fald skal du blot aflevere bilen i vores dækcenter ved det halvårlige skift, og så klarer vi resten.

KONTAKT VORES DÆKCENTER OG HØR MERE OM VORES PRISER

Kontakt os endelig, hvis du har brug for professionel hjælp til dækskift og opbevaring af dine dæk. Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris, så du kan blive godt kørende igen.​

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning