Følg med på Facebook

Dækcenter

Er det blevet tid til at skifte til vinterdæk eller sommerdæk, og leder du i den forbindelse efter et dækcenter nær Odense C, som både kan montere og opbevare dine dæk? Så er vi hos Odense Auto et oplagt valg.

Vores værksted fungerer også som et dækcenter, hvor vi monterer dæk og fælge på alle typer biler. Vi leverer alle dækmærker, og vi er specialister i montering af højkvalitetsdæk som Michelin og Continental.

https://www.hunter.com/wheel-balancers/road-force-elite/

Du kan altid selv søge efter størrelser og priser direkte på hjulskift.dk ved at indtaste din nummerplade. Alternativt kan du også indtaste bilmærke og model eller søge på en specifik dækstørrelse. 

Vi har alt det rette udstyr

Vi skifter alle dæk med Hunter-udstyr, der sikrer en optimal dækmontering, afbalancering og 4-hjulsudmåling for din sikkerhed og komfort. Vi er vilde med specialiseret udstyr, og derfor har vi også altid det rette udstyr, der skal til for at sikre et perfekt resultat.

Med vores 3D firehjulsudmåler får vi præcise tal og vinkler, uden at vi behøver at løfte bilen, og den er godkendt til at justere undervognen på blandt andet:

  • Audi
  • Mercedes
  • Porsche
  • Lamborghini

Opbevar dine dæk på vores dækhotel

På vores dækhotel har du mulighed for at få opbevaret det sæt dæk, som du ikke bruger, hvis du skifter mellem sommerdæk og vinterdæk, som vi anbefaler. I så fald skal du blot aflevere bilen i vores dækcenter ved det halvårlige skift, og så klarer vi resten.

Kontakt vores dækcenter i dag

Kontakt os endelig, hvis du har brug for professionel hjælp til montering og opbevaring af dine dæk. Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet til en billig pris, så du kan blive godt kørende igen.

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning