Følg med på Facebook

Din Bilpartner – Danmarks ældste frie værkstedskæde

Odense Auto har valgt at blive medlem af den danske kæde Din Bilpartner pga. et fælles værdisæt.

Kæden, der er med sine 34 år er Danmarks ældste kæde af frie værksteder, gennemgik for nylig en revitalisering. Her samlede man kædens værdier i kvalitetsprogrammet Den Høje Standard. Her er kvalitet, uddannelse og fokus på den gode kundeoplevelse vægtige punkter, og det tiltaler os og den måde, vi driver værksted på. Vi går ikke kun op i pris, men i kvalitet og lægger vægt på at udføre arbejdet korrekt – dét giver nemlig tilfredse kunder.


Din Bilpartner-kæden har cirka 150 medlemsværksteder i hele landet. Hos Odense Auto er vi tre mekanikere, der løbende får de nyeste kurser og uddannelser.


Som medlem af Din Bilpartner kan vi tilbyde vores kunder en lang række goder som døgnhjælp, ekspertviden, vejhjælpsservice, afhentning, lånebil og meget mere.

Hvis en værkstedsregning falder på et uheldigt tidspunkt, kan vi som medlem af Din Bilpartner tilbyde finansieringsmulighed, så du kan dele regningen op i mindre dele.


Læs mere på Din Bilpartners kædehjemmeside her
https://dinbilpartner.dk/

Kontakt os på telefon 66 11 99 01 eller mail kontakt@odense-auto.dk.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning