Følg med på Facebook

Skift til sommerdæk og skift til vinterdæk

Hold dig godt kørende – året rundt

Er det ved at være den tid på året, hvor din bil trænger til et skift til sommerdæk eller skift til vinterdæk? Så kan du komme forbi med den her ved Odense Auto. Vi skifter sommerdæk og vinterdæk ud på alle biler, og med vores specialudstyr er du sikret, at dine dæk udskiftes effektivt og professionelt – så du holder din bil godt kørende.

Vores værksted ligger praktisk placeret lidt uden for Odense C, og du kan derfor nemt komme forbi med din bil, uanset hvor på Fyn du bor. Vi er leveringsdygtige med alle dækmærker, og har specialiseret os inden for kvalitetsdæk fra Michelin og Continental, som du kan få monteret her på vores autoværksted.

Vi opbevarer gerne dine dæk for dig

Udover at hjælpe dig med skift til vinterdæk og skift til sommerdæk, når der er brug for det, kan vi også opbevare dine dæk her i vores dækcenter. Du behøver således ikke skabe plads hjemme i garagen eller skuret, da vi opbevarer dækkene forsvarligt her, så de er klar, når bilen igen skal have foretaget et dækskift.

Her hos Odense Auto elsker vi at nørde biler og specialudstyr – og det gælder også skift til sommerdæk og skift til vinterdæk. Vi har nemlig investeret i avanceret og moderne Hunter-udstyr, der måler og balancerer dine dæk, så du er sikret en optimal montering. Vi har altid det rigtige udstyr, når du skal have udskiftet dækkene på din bil.

Kontakt os for en pris på skift til sommerdæk eller skift til vinterdæk

Hvis du kunne tænke dig en pris på at få skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk – eller omvendt – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tilbyde dækskift til en god pris, så du kan vende godt og sikkert tilbage på vejene.​

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning