Følg med på Facebook

Land Rover værksted med stor ekspertise

Vi tager hånd om gamle og nye Land Rovere

Har du en Land Rover, der trænger til et serviceeftersyn, eller som måske endda skal have foretaget en reparation? Så kan du komme forbi med den her på vores Land Rover Værksted. Hos Odense Auto har vi nemlig en stor ekspertise og erfaring inden for service og reparation af Land Rovere, og vi kan derfor også hjælpe dig med at pleje og vedligeholde din bil.

Uanset hvilken Land Rover-model du har, så kan du tage den med ind på vores autoværksted. Vi tager hånd om alle forskellige Land Rovere – nye som gamle. Vores Land Rover værksted ligger lidt uden for Odense C, hvortil du hurtigt og nemt kan køre, uanset hvor på Fyn du kommer kørende fra.

Land Rover værksted med Pathfinder-diagnosticering

Er der en ting – udover godt håndværk – der er vigtigt for en mekaniker, så er det det rigtige værktøj. Det er vi meget opmærksomme på, og af den grund investerer vi også altid i det mest moderne og specialiserede værktøj inden for diagnosticering af bestemte bilmærker.

Vi har derfor også værktøjet Land Rover Pathfinder til rådighed, der er en specialiseret software, som giver det mest detaljerede indblik i, hvordan det står til med netop din Land Rover. Vi kan derfor finde ud af, hvordan vi bør behandle din bil bedst muligt, så den bliver vedligeholdt efter alle fabrikantens forskrifter.​

Vil du have din Land Rover forbi et kompetent værksted?

Hvis du vil have din Land Rover forbi et værksted, hvor man ved, hvordan netop din bil bedst serviceres – så kom forbi vores Land Rover værksted. Vi har allerede hjulpet mange Land Rover-ejere, og vi er derfor også klar til at tage hånd om din bil.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning