Følg med på Facebook

Fejlsøgning på bil udføres af specialister

Er det noget galt med din bil, eller får du en fejlkode i instrumentbrættet, så kan vi hos Odense Auto hjælpe dig. Vi holder til lige ved Odense C, og vi har alt det nødvendige udstyr til at foretage en komplet fejlsøgning på bil.

Når vi har fundet fejlen på din bil, kan vi naturligvis også stå for den efterfølgende reparation, så du kan blive godt kørende igen. Vi varetager opgaver på alle typer biler til skarpe priser, men vi er særligt specialiserede inden for de mere eksklusive bilmærker samt elbiler og hybridbiler

Vi har det rette udstyr til at foretage fejlsøgning på bil

Vi har originalt værktøj fra fabrikanterne, hvilket gør os i stand til at varetage alle de samme opgaver som både fabrikken og forhandleren. Vores testudstyr er højteknologisk, og det gør os blandt andet i stand til at foretage fejlfinding på bil af mærkerne:

Vi er uddannet mekaniker og systemtekniker, hvilket gør os i stand til at varetage de særlig tekniske opgaver. Har du brug for professionel hjælp til udlæsning af fejlkoder på bil, kan vi således helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid på vores værksted

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig og din bil, eller ønsker du at bestille en tid på vores værksted, så du kan få undersøgt din bil, så hører vi gerne fra dig. Når vi har fundet fejlen på din bil, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris på reparationen.

Book tid til service eller reparation af din bil​

 
 
 
 
Vedhæft dokument / billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Efterlad en kommentar eller anmeldelse på Trustpilot

Hos Odense Auto ApS gør vi altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder, og det afspejler sig i vores anmeldelser og bedømmelser. Vi er altid interesseret i at få mere feedback, så hvis du har 2-3 minutter, så ville vi sætte pris på din kommentar!

​★★★★★

"Rigtig godt og kompetent værksted!"

Tue/Odense Auto - altid god service, Hammer dygtig og kompetent mekaniker. Vil til enhver tid anbefale hans værksted, fejlfinder før han skifter dele, så man ikke står tilbage med en kæmpe regning for skift af noget som kunne have været løst med skift af et stik.

Kim Søndergaard​

​★★★★★

"Dejlig service"

Dejligt at en mand forstår at vi kvinder ikke altid forstår vores biler.

Jeg fortale at min bil lavet underlige lyde, hvor efter han spurgte hvad slags lyde der var tale om. Jeg prøvet så godt jeg kunne at lave de samme lyde hvor efter han siger nååå sådan ja den fikser vi. Nu siger den ikke mærkelig lyde mere 1000 tak...

Stinne

​★★★★★

"Yderst professionel"

Vi havde problemer med vores Audi Q5 og Audi Odense kunne desværre ikke hjælpe os med at konstatere fejlen... Efter besøg hos Tue konstaterede han fejlen efter 5 minutter og fik hurtigt ringet til Audi Odense og forklaret vores problem.. Nu er vi et skridt tættere på en løsning takket være Tue. Yderst professionel og meget hjælpsom. De varmeste anbefalinger herfra. Fremover vil vi kun benytte Odense Auto til vores Audi, da de ved, hvad de snakker om og har med at gøre.

Nadja Aagaard Hansen​

Kontaktoplysninger

Odense Auto er et værksted med over 20 års erfaring. Vi ligger centralt og bekvemt midt i en rundkørsel, der forbinder centrale veje som blandt andet Rødegårdsvej og Lisesmindevej.

Skriv til os på kontakt@odense-auto.dk

eller ring på telefon: ​66 11 99 01

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 – 15.30​​

Lørdag - søndag: Lukket

Her holder vi til

Odense Auto ApS

CVR: 26669200

Lisesmindevej 48, 5230 Odense

Klik her for rutevejledning