Autoservice i Odense – service på- og reparation af biler​​

​Hos Odense Auto har vi altid fokus på kvalitet. Vi servicerer og reparerer biler med reservedele i høj kvalitet fra Bosch og andre førende leverandører. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor vil du også opleve, at vi ikke altid giver det billigste tilbud på autoservice.

Odense Auto på Fyn er således et billigt alternativ på den lange bane, når kvalitet og den endelige slutregning lægges sammen i sidste ende. Dertil kommer, at vi laver tingene ordentligt, og giver os tid til at lægge det “sidste finish” på de opgaver, som vi udfører.

Få den bedste autoservice hos Odense Auto

Vi råder over det sidste nye testudstyr fra Bosch, hvilket sikrer et godt resultat, hver gang din bil er til autoservice. Dertil kommer, at vi har en dækafdeling, som har det nyeste udstyr til dækmontering, afbalancering og 4-hjulsudmåling.

Vi leverer desuden dæk fra de førende dækfabrikker og har i den forbindelse ganske konkurrencedygtige priser.

​Hos Odense Auto kan vi med andre ord udføre alt, hvad et autoværksted bør tilbyde. Vi er en mekaniker, en systemtekniker og en automontør, som alle står klar til at hjælpe dig med dine bilproblemer. Ingen opgave er for stor eller lille, vi tager i mod dem alle, så du trygt kan køre videre på vejene.

Kontakt os på enten telefon 66 11 99 01​ eller på vores e-mail, som er odenseauto@mail.dk, hvis du ønsker autoservice, dækskifte, synsklargøring eller reparation af din bil.

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud på dit bileftersyn