Tilbage til begyndelsen

Odense Auto ApS blev startet i 1997 i en baggård i Frederiksgade i midten af Odense. Ejeren af Fyns Autoelektro Helmut Vølund var gået på pension, så det gamle værksted var ledigt. På trods af at det trængte til en større renovering, var stedet perfekt til at starte Odense Auto. Efter en måned med hårdt arbejde dag og nat samt hjælp fra familie og venner, var værkstedet klar til at åbne – fuld monteret med en masse nyt udstyr og en masse gå på mod.
Efter nogle år blev lokaler og parkeringsforholdene for små, og Odense Auto begyndte at kigge rundt efter nogle nye lokaler. Endelig kom der en aftale i hus, og det var nu på tide at overtage den gamle tank i rundkørslen på Rødegårdsvej/Lisesmindevej. Endnu en gang var der nok at tage fat på, men 2 måneder senere stod Odense Auto oprejst og klar til at hjælpe folk med deres biler.

​Med en ny, spændende beliggenhed, der lå ud til en større vej, så kom der mange kunder forbi – både med store og små opgaver, der virkelig satte gang i butikken. Efter flytningen blev værkstedet en del af kæden Hella Service Partner.

Inden længe udvidede virksomheden sig, og lærlingen, som blev taget under vingerne, er i dag fuldtidsansat.
Det var sådan Odense Auto startede tilbage i 90’erne, og siden da har det været en spændende og oplevelsesrig oplevelse.

Nye muligheder med Bosch Car Service

​I 2009 fik Odense Auto muligheden for at blive et Bosch Car Service værksted. Dette havde været en drøm og en ambition længe, så dette var en stor dag for virksomheden.  Ifølge os er det nemlig den mest krævende værkstedskæde at blive medlem af. Værkstedet blev gennemgået af specialiserede folk fra Bosch, nye idéer blev gennemgået, og virksomheden fik samtidig monteret nye skilte og iklædt sig i det rigtige arbejdstøj.

Det var ikke mindre end en ære at blive en del af denne kæde – og det mener vi stadig den dag i dag.

​I dag råder vi over stort set alle testapparater og maskiner fra Bosch, og vi udskifter dette løbende for altid at have det nyeste udstyr til rådighed.
Da Odense Auto kom med i kæden, fik vores grundlægger, Tue, samtidig mulighed for at læse videre til Bosch systemtekniker – en 3-årig uddannelse, som nok er den mest anerkendte videregående uddannelse i Europa inden for autobranchen.

Denne uddannelse og titel er sjældent set i Danmark, og derfor er vi stolte af at kunne tage del i denne. Med mere end 20 års erfaring inden for autobranchen står Odense Auto stadig stærkt. Vi sætter stadig en ære i at hjælpe kunder med store og små opgaver, og dette vil aldrig ændres.

Bliv ringet op for et uforpligtende tilbud på dit bileftersyn